Informativno Preduzece Polimlje Prijepolje

Kalendar

August 2011
M T W T F S S
« Jul   Sep »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Двадесет екипа борило се за вредне награде

Завршена  летња лига Бродарева у малом  фудбалу

ЕКИПА „МИНИМАЛ“ НАЈБОЉА 

Летња лига Бродарева из године у године прераста у једну од највећих и  најбоље организованих спортских  манифестација  у општини Пријепоље.Са несмањеним интересовањем, како учесника тако и публике одржава се већ осам година а по нивоу организације  далеко превазилази и нека много значајнија такмичења.

Овога пута на старту се нашло двадесет екипа  из Бијелох Поља, Берљана, Прибоја, Нове Вароши, Пријепоља и наравно Бродарева које су љубитељима малог фудбала приредили тронедељно задовољство на рефлекторима обасјаном спортском центру Јалијач

До саме завршнице, борбе за пехаре и медање стигле су четири екипе а велики трофеј нашао се у курама екипе Анимал из Бродарева која је у финалном сусрету савладала екипу Буцо Франкфурт из Пријепоља са 4.1. Претходно је у борби са треће место екипа Глушчо из Бродарева победила  екипу  Ред Делвис ( црвени ђаволи) из Гробница са 6:5.

Играчима  победничке екипе, иу пехар и златне медаље, припала је и новчана награда од 150.000 динара. Пехар, сребрне медаље и 70.000 динара добила је другопласирана, а пехар, бронзане медаље и 30.000 динара трећепласирана екиап.

За најбољег играча лиге проглашен је Адис Балија из екипе Минимал, најбољи стрелац је Марко Пријовић из екипе Глушчо, са 11 постигнутих голова док је за најбољег голмана проглашен Самир Хаџибулић из победничке екипе Минимал. Уручен је и пехар Милошу Лазовићу, најмлађем играчу лиге. Организација такмичења била је на врхунском нивоу а   УТакмице је просечно пратило близу хиљаду гледалаца.

Богат наградни фон обезбељен је из општинскјопг буџета, Спортског савеза, Канцеларије  за младе, Месне заједнице Бродарево  али и бројних спонзора у првом  реду Бродареваца који живе и раде у иностранству а летњи одмор проводе у родном крају.

С.М.