Informativno Preduzece Polimlje Prijepolje

Kalendar

July 2011
M T W T F S S
« Jun   Aug »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

NOVO VOZILO POSLE DESET GODINA

JKP „LIM“

Novo vozilo za odnošenje smeća doprineće još efikasnijem radu radne jedinice koja  kontejnere u gradu ali i prigradskim naseljima i Brodarevu prazni i po dva puta dnevno.

Vozni park JKP «Lim» je  od prošle nedelje bogatije za još jedno specijalno vozilo za odnošenje smeća. Pored postojeća četiri, sa koliko je do sada funkcionisalo ovo preduzeće, novo vozilo doprineće još efikasnijem radu radne jedinice koja više od godinu i po dana kontejnere u gradu ali i prigradskim naseljima i Brodarevu, prazni i po dva puta dnevno.

– oslednjih godina evidentan je problem povećanja količine smeća, naročito u letnjem periodu.  U cilju kvalitetnijeg obavljanja usluge iznošenja smeća to je  zahtevalo i veće angažovanje na terenu. Smatram da ćemo nabavkom ovog vozila  moći odgovoriti svakoj situaciji jer ćemo uvek na rasploganju imati dovoljan broj vozila, čak i u slučaju eventualnog kvara na nekom od njih, rekao je Emir Hašimbegović prilikom primopreradaje vozilaa koje je izašlo iz FAP-ovog pogona Livnica sa nadradnjom.

– Isporuka predstavalja kontinuitet saradnje ova dva preduzeća. Ovo je  peto vozilo marke «FAP» koje će se naći u voznom parku Komunalnog preduzeća. Verujemo da će saradnja biti nastavljena i da su naši korisnici zadovoljni ne samo kvalitetom, već i servisiranjem i održavanjem koje pružamo, što je veoma bitno u ovoj delatnosti, rekao je Željko Ružić, direktor pogona Livnica sa nadgradnjom.

Cena specijalnog vozila za odvoženje smeća je oko osam i po miliona dinara i već je stavljena u funkciju održavanja komunalne higijene.

J.B.