Informativno Preduzece Polimlje Prijepolje

Kalendar

July 2011
M T W T F S S
« Jun   Aug »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

ТЕЖАК ПУТ ДО МЕДАЉА

Спортисти Пријепоља отпутовали на Соколац где  се одржавају 48. Међуопштинске  омладинске спортске игреЖреб  је према пријепољским спортистима био  немилосрдан па ће свака медаља бити својеврстан подвиг.

Спортисти Пријепоља отпутовали су на Соколац свесни да их чека  веома тежак задатак али, нико од њих не губи наду  да се, уз мало спортске среће, може доћи до победничког постоља. Жреб им није био наклоњен , тако да им је срећа већ пре почетка такмичења окренула леђа.

Секретар  Спортског савеза Радомир Радивојевић сматра да Пријепоље има своје адуте  на највећој смотри аматерског спорта на Балкану и да се са Сокоца нећемо вратити без одличја.

 – Наше највеће узданице, по традицији, су  мушка и женска одбојкашка селекција али, не би требало прерано отписивати рукометаше и екипу у малом фудбалу  а ту је и малобројна атлетска екипа  која нас никада није изневерила. Истина, сви они имају тежак задатак , али до медаље се никада лако није долазило па неће ни овога пута, истиче Радивојевић  и додаје да је велика штета  што се, због недовољног броја пријављених екипа, неће одржати такмичење у шаху за жене на којем по традицији освајамо медаље.

Пријепољска експедиција  једна је од бројнијих на Играма . На Соколац су отпутовали  атлетичари, рукометаши, шахисти, риболовци, одбојкаши, одбојкашице, кошаркаши, кошаркашице и екипа у малом фудбалу, укупно  107 спортиста, тренера и чланова руководства екипе.Међуопштинске омладинске спортске игре завршавају се у недељу, 10. јула.

С.М.