Informativno Preduzece Polimlje Prijepolje

Kalendar

June 2011
M T W T F S S
« Sep   Jul »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

KOMPANIJA MUREX RUDARSTVO I GEOLOGIJA NAJAVLJUJE STIPENDIJE ZA BUDUĆE STUDENTE

SAOPŠTENJE ZA MEDIJE

Kompanija MUREX RUDARSTVO I GEOLOGIJA obaveštava maturante iz Prijepolja o nameri da akademske 2011/2012 godine započne program stipendiranja studenata prve godine Rudarsko-geološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu. 

Kompanija MUREX RUDARSTVO I GEOLOGIJA d.o.o. ovim putem obaveštava maturante iz Prijepolja o nameri da akademske 2011/2012 godine započne program stipendiranja studenata prve godine Rudarsko-geološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu (smerovi: rudarsko inženjerstvo i geologija).

Kompanija MUREX RUDARSTVO I GEOLOGIJA namerava da raspiše zvaničan konkurs za dodelu stipendija na početku akademske 2011/2012 godine. Programom je predviđeno da studenti stipendisti dobijaju mesečnu stipendiju od Kompanije tokom čitavog trajanja studija, a nakon završetka fakulteta Kompanija namerava da im obezbedi zaposlenje. Tokom zimskog i letnjeg raspusta, studentima će biti organizovana stručna praksa, koju će voditi domaći i strani stručnjaci.

Cilj programa stipendiranja studenata, koji će se realizovati u saradnji sa Rudarsko-geološkim fakultetom,  je želja Kompanije da podrži najbolje studente, da im tokom studija obezbedi sticanje praktičnih znanja i doprinese stvaranju kvalitetnog stručnog kadra u oblasti rudarstva i geologije u  Srbiji. 

O KOMPANIJI MUREX RUDARSTVO I GEOLOGIJA:

MUREX RUDARSTVO I GEOLOGIJA d.o.o. sa sedištem u Beogradu je kompanija u vlasništvu kompanije Triton Metals Limited iz Velike Britanije. Osnovne delatnosti su rudarstvo i geološka istraživanja. Kompanija je, u ovom trenutku, usmerila svoje aktivnosti na geološka istraživanja na istražnim poljima Čadinje i Velika Župa u opštini Prijepolje i Blagojev Kamen u opštini Majdanpek, a na osnovu istražnih prava izdatih od strane nadležnog ministarstva.