Informativno Preduzece Polimlje Prijepolje

Kalendar

September 2010
M T W T F S S
« Aug   Jun »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

ODRŽAN TRODNEVNI SEMINAR

Dvosmerni kanali komunikacije, veća informisanost  i podizanje kapacitea institucija  i organa u cilju uspešne realizacije  Lokalnog akcionog plana za mlade, neke su od tema trodnevnog seminara održanog ove nedelje u Kancelariji za mlade.
Trodnevni seminar koji je početkom nedelje organizovala Kancelarija za mlade zajedno  sa Grupom «Hajde da…» iz Beograda obuhvatio je nekoliko tema koje se odnose na podizanje kapaciteta institucija  i organa i  bržeg protoka informacija, a u cilju uspešne realizacije    Lokalnog akcionog plana za mlade.
O  povezivanju informacija kroz unapređenje komunikacije između institucija i mladih,  govorio je Miloš Đajić, direktor Centra za moderne veštine i predsednik Društva za odnose sa javnošću Republike Srbije, dok je  o načinima unapređenja i  razvoja Infoservisa, dvostrukih kanala komunikacije među mladima govorio Duško Krstić, glavni urednik veb portala za mlade i koordinator Kancelarije za mlade u Obrenovcu.
Ovo je drugi modul podrške koju Grupa «Hajde da…» pruža Kancelariji za mlade u Prijepolju i realizuje se u okviru projekta «Izgradnja kapaciteta Kancelarije za mlade kao stubova participacije mladih i njihovo osnaživanje u ulozi pružaoca lokalnih servisa namanjenih mladima», uz finansijsku podršku Olof Palme International Center-a.
Projekat  će biti realizovan do kraja godine, i omogućiti jednom broju mladih  da steknu  neophodna  znanja i  veštine nakon kojih će biti sposobni da samostalno planiraju, osmišljavaju  i realizuje neformalno-obrazovne aktivnosti i koriste tehnike mentorstva u radu.
J.B.