Informativno Preduzece Polimlje Prijepolje

Kalendar

April 2010
M T W T F S S
« Mar   May »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

„CAREV ZATOČNIK“ OSVOJIO PUBLIKU

„Doneli smo na scenu jednu divnu, razigranu i  vedru predstavu koja će nakon premijere nastaviti da živi i donosi radost publici, naglasio reditelj Zoran Grujić nakon premijere.

Nema  ništa  lepše za glumce nego kad publika posle predstave da svoj komentar. Sinoć je publika svojim aplauzima rekla malim glumcima Dečje dramske scene Doma kulture „Bravo“. Radost koju donosi pozorišna igra, duh kolektivne zabave i veselja koji se sa ovog uigranog ansambla preneo na publiku mogao se prepoznati upravo u tom aplauzu publike.

Nakon mesec dana svakodnevnog rada i uvežbavanja ansambl je pred punim gledalištem  izveo pozorišnu premijeru  predstave  „Carev zatočnik“  Miodraga Stanisavljevića u režiji Zorana Grujića, reditelja iz Loznice.

„Mislim da smo sa uspehom ispunili zadatak  koji je stajao pred nama. Doneli smo  na scenu jednu divnu, razigranu  i  vedru predstavu. Znam večeras  da će „Carev zatočnik“ imati svoj život i da će nastaviti da zabavlja ne samo decu već i odrasle gde god da se pojave, rekao je za „Polimlje“ reditelj Zoran Grujić.

Grujić  je naglasio da predstava nije pravljena za i zbog festivala već da se što duže i više igra pred publikom, ali svakako da će uslediti i učešća na festivalima i sličnim smotrama i takmičenjima.

„Važno  mi je da su glumci presrećni, svesni da su bili uspešni pred svojom publikom koja im je i aplauzima tokom predstave davala nove podstreke.Neki od njih su čak nepovratno „zaraženi“ daskama koje život znače tako da pozorišni amaterizam u Prijepolju sa ovakvim glumcima ima uspešnu budućnost kao i oni sami, dodao je reditelj Grujić.

M.C.